EuroAPI pályázat

A Heller Farkas Alapítvány a EuroAPI Hungary Kft. támogatásával ösztöndíjpályázatot hirdet Digitalizáció hatása a gyógyszeripari tervezési folyamatokra címmel.

  1. Az ösztöndíj célja:

A kutatási ösztöndíj témája a teljes gyógyszeripari tervezési folyamat digitalizálásának hatáselemzése, különös tekintettel a szükséges alapadatok sztenditálásának és a lehetséges digitalizációs eszközök bevonásásnak elemzése gazdasági és szervezeti oldalról egyaránt.  A feladat előrehaladását rendszeres (havi) konzultációval, egyeztetéssel kívánjuk segíteni az EuroAPI bevonásával. Az ösztöndíj teljesítésének feltétele egy tanulmány elkészítése, a fent említett tartalommal, a havi megbeszéléseken elhangzottak figyelembevételével.

Az ösztöndíjat elnyerő hallgató betekintést nyerhet a EuroAPI magyarországi és öt külföldi telephelyének működésébe, a digitális eszközfejlesztés és a választott eszközök bevezetésének példáján keresztül.

2. Az ösztöndíjprogram keretei, feltételei:

  • Időtartama: várhatóan 2022. április 1.- 2022. augusztus 31.
  • Ösztöndíjasok létszáma: egyidejűleg 1 fő
  • Ösztöndíj mértéke: nettó 300 000 Ft/hó/fő
  • A program résztvevője lehet az a 2021/2022-es tanévben mesterszakot végzett hallgató, aki a BME GTK doktori programjában részt kíván venni és vállalja, hogy az ösztöndíjas időszak alatt a EuroAPI Hungary Kft. képviselőjével egyeztetett ütemterv alapján a rábízott kutatási feladatokat ellátja, bemutatja és legalább egy minimum 18 000 karakter terjedelmű tanulmányt készít angol nyelven.

3. A pályázat tartalma:

  • Szakmai önéletrajz
  • Tanulmányi eredmény
  • Az eddig folytatott kutatómunka rövid leírása

4. Pályázat beadásának határideje:          2022.03.21.

A pályázatokat e-mailen keresztül és személyesen a Heller Farkas Alapítvány irodájában előre egyeztetett időpontban (1117 Budapest, Magyar tudósok krt. 2. Q épület A szárny 303., Tel: 463-4015, e-mail: antoni.emilia@gtk.bme.hu) kell beadni.

5. Pályázat értékelése:

Szakmai értékelés alapján az Alapítvány kuratóriuma dönt, melyről a pályázók írásban értesítést kapnak.

Budapest, 2022.02.24.

Dr. Topár József sk.
kuratóriumi elnök

Related Posts